Stallfemman

Vår historia som Stallfemman började för några år sedan. Vi har ju alla ridit på ridskolan sedan länge tillbaka men vi hade inte riktigt förstått att man kunde vara i stallet även fast att man inte hade ridlektion. 
Men så en vacker dag så åkte vi till SURF på helgen och tillslut hängde vi på SURF varje ledig dag, varje lov, varje dag man slutade skolan tidigt!
 
Tillslut så började ridskoleansvarige att känna igen oss eftersom att vi alltid var en klunga på 5 ungdomar som gick omkring, haha! Men samtidigt så tyckte hon att vi alla såg exakt likadana ut - 5 lika långa tjejer med likadan hårfärg och samma namn. Även fast att det inte var så.
 
Hon började kalla oss för stallfemman, skrattade och föreslog på skämt att vi måste skriva siffror på ryggen för att hon skulle kunna känna igen oss.
Så vi kom på idén att trycka egna tröjor med varsin siffra på ryggen för att skoja med henne.
 
 
 
1. Linnéa
2. Elvira
3. Jessica
4. Ebba
5. Evelina
 
Nu kallas vi stallfemman av de flesta på SURF och vi driver SURF-bloggen (surf.blogg.se) samt instagramanvändaren @surfrf där vi skriver om vad som händer på SURF och lägger ut fina bilder på ridskolehästarna m.m.
 
Men vi kände att vi ville skriva om vår egen ridning och vad vi håller på med på dagarna också. Så då skapade vi denna blogg!
 
Hoppas ni gillar vad vi skriver! Tack & Hej! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0